Marketing en promotie voor tandartspraktijken

vrijdag 10 februari, 2012

Tweeten

Kan je praktijk meer patiënten gebruiken? Wij zorgen dat de naam van je praktijk opduikt op momenten dat patiënten ernaar op zoek zijn.

Hoe werkt het?

Wij analyseren hoe mensen zoeken naar tandartsen met Google. Welke woorden gebruiken ze? Op welke sites komen ze? Vervolgens gebruiken we die informatie om een zogenaamde Google adwords campagne op te zetten. Je kent ze misschien wel. Die blokjes in Google of op andere websites met daarin een mini-advertentie.


Na het opzetten van de campagne gaan we meten. Om precies te zijn: hoeveel patiënten levert onze campagne op voor jouw praktijk. Op basis daarvan blijven we de campagne actueel houden.
 

Wat kost het?

We bieden drie paketten aan.*

 1. Dodowords basis € 475,- per maand

  • We analyseren de markt. En daarna zetten we een campagne op voor je praktijk.

 2. Dodowords standaard € 575,- per maand

  • We analyseren de markt. En daarna zetten we een campagne op voor je praktijk.

  • Elke drie maanden krijg je een conversierapport.

  • Op basis van het rapport houden we de advertenties actueel.

 3. Dodowords deluxe € 975,- per maand

  • We analyseren de markt.

  • Daarna luisteren we naar jou. Hoe wil je bekend staan? Wat is er zo bijzonder aan je praktijk? Wat is je unieke verkooppunt? We passen de zoekwoordencampagne erop aan.

  • SEO content. Onze copywrighter alle tekst voor de website. Dat zijn teksten geoptimaliseerd voor het web. Kort, krachtig en Google weet ze te vinden.

  • Facebook, Twitter en Google+ pagina's

  • Nadat we een online campagne voor je opzetten kruipen we achter onze PC vandaan. We regelen advertenties voor je praktijk in de lokale krant, kabelkrant en als het moet een folder bij de bakker.

Dodoworks website noodzakelijk

Deze paketten kunnen wij alleen aanbieden in combinatie met een Dodoworks normaal, of persoonlijk ontwerp pakket. Alleen de Dodoworks websites zijn geoptimaliseerd om deze moderne marketingcampagnes mogelijk te maken, andere websites bieden deze functionaliteit niet.


Onze sites voldoen aan alle laatste standaarden. Dat betekent dat ze beter gevonden worden in Google. En wij willen patiënten niets minder dan optimaal gemak en gebruikerservaring aanbieden.

 

Bestellen en/of meer informatie

Voor meer informatie kun je altijd even contact met ons opnemen via info@dodoworks.nl. Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten & een gewenst tijdstip waarop we contact kunnen opnemen, dan kunnen we samen de mogelijkheden doornemen.

 

*Minimale afneemtermijn vier maanden.

Portfolio

Other