Nieuws

Marketing en promotie voor tandartspraktijken

vrijdag 10 februari, 2012

Kan je praktijk meer patiënten gebruiken? Wij zorgen dat de naam van je praktijk opduikt op momenten dat patiënten ernaar op zoek zijn. Hoe werkt het? Wij analyseren hoe mensen zoeken naar tandartsen met Google. Welke woorden gebruiken ze? Op welke sites komen ze? Vervolgens gebruiken we die informatie om een zogenaamde Google adwords campagne op te zetten. Je kent ze misschien wel. Die blokjes in Google of op andere websites met daarin een mini-advertentie. Na het op... lees verder »

E-mail adressen voor je praktijkwebsite

vrijdag 10 februari, 2012

Gemakkelijk en snel 24/7 toegang tot alle e-mail? Eigen unieke e-mail adressen voor je medewerkers (maximaal 10)? Wij regelen alles voor je en installeren & onderhouden de volledige e-mailvoorziening op Google Apps. De voordelen van de koppeling van je Dodoworks website met Google Apps Je kunt thuiswerken als je wilt. Gmail staat volledig online. Dus kan je altijd en overal bij je e-mail. Dat geld ook voor je personeel. Daar kunnen wij accounts voor aanmaken. Zodat zij ook thu... lees verder »

Het geheim van een goede praktijkwebsite

maandag 9 januari, 2012

Het geheim achter een goede praktijkwebsite is heel simpel. Denk vanuit de patiënt.  Wat wil de patiënt van je website? Openingstijden, contactgegevens en straks hoeveel een behandeling kost.  Wil de patiënt wachten op die informatie? Nee. Wil de patiënt zoeken naar die informatie? Nee. Die informatie moet direct klaarstaan en goed vindbaar zijn.  Geen tweede kansen Uit onderzoek is gebleken dat 60% van websitebezoekers ... lees verder »

Portfolio

Other